δηλώσεις

#vazoumemprosta #Kaminis_enonei
Νίκη Αξιών Γιώργος Καμίνης

Δήλωση Γιώργου Καμίνη για τις κινητοποιήσεις για το προσφυγικό

Η αλλοπρόσαλλη μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης σε συνδυασμό με την αδυναμία συνεργασίας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχουν ως αποτέλεσμα χιλιάδες πρόσφυγες να παραμένουν εγκλωβισμένοι σε Λέσβο, Χίο, Σάμο και άλλα νησιά.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Αθηναίων για τον θάνατο του Φιλήμονα Βαφειάδη

Ο Φιλήμων Βαφειάδης, υπήρξε ένας άοκνος εργάτης του αθλητισμού για την Αθήνα και πολύτιμο στέλεχος της δημοτικής μας παράταξης.

Δηλώσεις Γ. Καμίνη μετά τη συνάντησή του με την Φ. Γεννηματά

Συζητήσαμε τα θέματα τα οποία θα απασχολήσουν το συνέδριο και την πορεία προς το συνέδριο. Από την πλευρά μου, τόνισα πόσο σημαντικό είναι οι διαδικασίες να είναι συλλογικές, ανοιχτές

Δήλωση Γ. Καμίνη για το αποτέλεσμα των εκλογών του ενιαίου πολιτικού φορέα

19 Νοεμβρίου 2017 Συγχαίρω από τα βάθη της καρδιάς μου τη Φώφη Γεννηματά για τη μεγάλη νίκη της, σε μια διαδικασία που χάρη στη δική της απόφαση ξεκίνησε πριν από κάποιους μήνες. Πλέον, η Φώφη Γεννηματά αναλαμβάνει μια ιστορική ευθύνη. Να ηγηθεί του κοινού μας εγχειρήματος για την αναγέννηση της Δημοκρατικής Παράταξης. Από τη μεριά […]

Δηλώσεις Γ. Καμίνη και Ν. Ανδρουλάκη

Του έδωσα συγχαρητήρια για την επίδοσή του. Απευθύνω θερμή έκκληση στους πολίτες που μετείχαν στην εκλογική αναμέτρηση της 12ης Νοεμβρίου, να ειναι παρόντες και παρούσες και την ερχόμενη Κυριακή.

Δήλωση Γ. Καμίνη μετά τη συνάντηση με την Φ. Γεννηματά

Πάμε όλοι μαζι, πάμε για μία εκπροσώπηση όλων στα όργανα, τα οποία θα μας οδηγήσουν στο συνέδριο του νέου κόμματος.