γραφείο τύπου

#vazoumemprosta #Kaminis_enonei
Νίκη Αξιών Γιώργος Καμίνης

Δήλωση Γ. Καμίνη στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” για τα ανοιχτά σχολεία του δήμου Αθηναίων

Πριν από τρία χρόνια που το ξεκινήσαμε, δεν αναμέναμε ότι θα είχε τέτοια επιτυχία. Ουδέποτε βεβαίως είχαμε στο μυαλό μας ένα απογευματινό «πάρκινγκ» για τα παιδιά μέσα στο σχολείο. Επιδίωξή μας ήταν εξαρχής να μετατρέψουμε το σχολείο, πρωί και απόγευμα, σε κέντρο, σε ζωντανό πυρήνα της γειτονιάς

Δήλωση Γ. Καμίνη στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ” για την απελευθέρωση δημόσιου χώρου

Η επιχείρηση απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων, που ξεκινήσαμε από το Κολωνάκι, θα συνεχιστεί με όλες μας τις δυνάμεις

Σημεία ομιλίας Γ. Καμίνη στην παρουσίαση του βιβλίου του Ξενοφώντα Κοντιάδη

Ευκαιρία για τη σοσιαλδημοκρατία η χρεωκοπία της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ.

Άρθρο Γιώργου Καμίνη στο Βήμα της Κυριακής

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι αναγκαία η παρουσία στο πολιτικό προσκήνιο των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που θα στηρίξουν ριζικές προοδευτικές μεταρρυθμίσεις στο κράτος, στην οικονομία, στην κοινωνία.

Ο Γ. Καμίνης αύριο, Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, στην κοινή συνεδρίαση των Κ.Ο. ΔΗ.ΣΥ.-Ποταμιού

Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου 2017 Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, αύριο Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στις 13.30, θα συμμετάσχει στην κοινή συνεδριαση των Κοινοβουλευτικών Ομάδων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού που θα πραγματοποιηθει στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.

Δήλωση Γιώργου Καμίνη για τις κινητοποιήσεις για το προσφυγικό

Η αλλοπρόσαλλη μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης σε συνδυασμό με την αδυναμία συνεργασίας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχουν ως αποτέλεσμα χιλιάδες πρόσφυγες να παραμένουν εγκλωβισμένοι σε Λέσβο, Χίο, Σάμο και άλλα νησιά.